Leonard LHN1311X Uživatelský manuál Strana 32

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 44
  • Tabulka s obsahem
  • ŘEŠENÍ PROBLÉMŮ
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 31
Pudding
Gargut Ober-/Unterhitze Heißluft Dauer
(Min.)
Bemer-
kungen
Temper-
atur (°C)
Ebene Temper-
atur (°C)
Ebene
Nudelau-
flauf
180 2 180 2 40 - 50 In einer
Auflauf-
form
Gemü-
seauflauf
200 2 200 2 45 - 60 In einer
Auflauf-
form
Quiche 190 1 190 1 40 - 50 In einer
Auflauf-
form
Lasagne 200 2 200 2 25 - 40 In einer
Auflauf-
form
Cannello-
ni
200 2 200 2 25 - 40 In einer
Auflauf-
form
Yorkshire
Pudding
1)
220 2 210 2 20 - 30 6 Pud-
dingfor-
men
1)
Backofen 10 Min. vorheizen.
Fleisch
Gargut
Ober-/Unterhitze Heißluft Dauer
(Min.)
Bemer-
kungen
Temper-
atur (°C)
Ebene Temper-
atur (°C)
Ebene
Rind-
fleisch
200 2 190 2 50 - 70 Kombir-
ost und
tiefes
Blech
Schwei-
nefleisch
180 2 180 2 90 - 120 Kombir-
ost und
tiefes
Blech
Kalb 190 2 175 2 90 - 120 Kombir-
ost und
tiefes
Blech
32 Leonard
Zobrazit stránku 31
1 2 ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... 43 44

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře